Terme MYO'da Oryantasyon

Yazar: termemyo | Tarih: 25 Eylül 2019

Yeni dönemin ilk toplantısı, oryantasyon. Öğrencilerin Üniversite ortamına sorunsuz bir şekilde uyumu için Terme MYO programlarını kazanan yeni öğrencilere yönelik program düzenlendi. Gıda İşleme, Dış Ticaret, Pazarlama, Muhasebe Vergi Uygulamaları ve Lojistik programlarını kazanan 1. sınıf öğrencileri ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşen programda, MYO Müdürü Doç.Dr. Erol TERZİ detaylı bilgiler verdi. TERZİ konuşmasında "sosyal faaliyetler, otomasyon sistemi, ders kayıtları, akademik takvim, danışmanlık işleri, burslar, staj/işyeri eğitimleri ve akademisyenler-personel ile tanışma, ... vb birçok konuda sevgili öğrencilerimiz bilgilendirildi. Kontenjanlarımızın %100 dolduğu, Türkiye'mizin dört bir tarafından gelen gençlerimizin istek ve heyecanı beni oldukça mutlu etti. OMÜ Terme MYO' yu tercih eden öğrencilerimizi 2 yıl sonra, mesleki olarak yeterli, donanımlı ve işyeri eğitimi saha uygulaması ile hayata hazır olarak inşallah mezun edeceğiz. Öğrenci odaklı, şeffaf, katılımcı, girişimci ve sosyal faaliyetlere önem veren anlayış ile öğrencilere başarılı ve sağlıklı bir dönem diledi". Yoğun katılımın gerçekleştiği program sonunda öğrenciler böyle sıcak bir ortamı beklemediklerini dile getirip, merak ettikleri soruları sordular, memnuniyetlerini dile getirdiler.