TERME MESLEK YÜKSEKOKULU MUHASEBE VE VERGİ BÖLÜMÜ MEZUN-ÖĞRENCİ BULUŞMASI

Yazar: termemyo | Tarih: 21 Aralık 2023

Terme Meslek Yüksekokulu konferans salonunda 19 Aralık Salı günü saat 13:30 da Muhasebe ve Vergi Bölümü öğrenci-mezun buluşması gerçekleştirilmiştir. Konferansa konuşmacı olarak Terme Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölümü mezunlarından Ankaralılar Mercedes Ön Muhasebe Sorumlusu Kübra KAHRAMAN, Terme Belediyesi Yazı İşleri Sorumlusu Fatma GÜVEN ve Terme Ticaret Borsası Kalite Yönetim Sistemi Sorumlusu Cihan GÜVEN katılmışlardır. Konferans moderatörlüğünü Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Bora ALKAN yapmış olup, konferansa Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Erol TERZİ, akademisyenler ve öğrenciler katılmışlardır. Konferansa katılan konuşmacılar, öğrencilere iş yaşamına ilişkin bilgiler vermiş, deneyimlerini ve tecrübelerini aktarmışlardır. Etkinliğe konuşmacı olarak katılan misafirlere Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Erol TERZİ tarafından takdim edilen teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından etkinlik sona ermiştir.