Sınavlar hakkında ÖNEMLİ duyuru

Yazar: termemyo | Tarih: 27 Mart 2020

Uzaktan eğitim süresinin uzamasından ve bahar döneminin yüzyüze yapılmayacağından dolayı derslerinizde olduğu gibi sınavlarınızın da Google Classroom üzerinden yapılması öngörülmektedir. Dolayısıyla öğrencilerimizin derslerinden geri kalmaması ve mağdur olmaması için internet bağlantısı, akıllı telefon veya bilgisayar temin etmeleri gerekmektedir.

30.03.2020 Pazartesi günü mesai bitimine kadar bütün öğrencilerimizin Google Classroom uygulaması içerisinde sisteme dahil olması ve ders kaydınızda bulunan tüm derslerinin sistemde kayıtlı olduğuna dikkat etmesi gerekmektedir.

Sisteme Kullanıcı adı: ogrencinumaraniz@stu.omu.edu.tr - Şifre: UBS şifreniz (Türkçe Karakter olmayacak) şeklinde girmeniz GEREKMEKTEDİR. Aksi taktirde önceden kayıtlı gmail hesaplarınızla veya telefon numaranızla sisteme girerseniz dersleriniz gözükmeyecek ve sizden sınıf kodu isteyecektir.

Herhangi bir ders eksikliğinde destek@uzem.omu.edu.tr adresine mail atarak dersinizi tanımlatabilirsiniz.

Buradaki bağlantıdan Google Classroom'a nasıl girmeniz gerektiğini detaylıca öğrenebilirsiniz.

UBS şifrenizi hatırlamıyorsanız buradaki bağlantıdan yardım alabilirsiniz.

UBS şifrenizi sıfırlatmak istiyor ve ilk şifreden tekrar şifre almak istiyorsanız canan.saral@omu.edu.tr adresine öğrenci numaranızı ve isim soy isminizi mail atabilirsiniz.

İlk şifre aldıktan sonra UBS'ye girebiliyor ama Google Classroom'a giremiyorsanız şifreniz aktif olmamış demektir. 1 saat sonra tekrar deneyiniz.

Dersleri alttan alan mezun durumundaki öğrencilerimiz muhakkak dersin sorumlu öğretim görevlisi ile Google Classroom üzerinden irtibata geçmeliler.

İş Yeri Eğitimi dersini seçen öğrencilerimiz de aynı şekilde Google Classroom'a giriş yapmaları gerekmektedir. İş Yeri Eğitim durumlarını Google Classroom üzerinden dersin sorumlusu öğretim görevlisi ile görüşebilirler.

26.03.2020