Samsun Lojistik Merkezi Gezisi

Yazar: termemyo | Tarih: 18 Mayıs 2022

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Terme Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürlüğü; Lojistik, Dış Ticaret ve Pazarlama Programı öğrencileri hava, kara, deniz ve demir yolu ulaşımına erişimi bulunan Türkiye’nin ilk lojistik depolama alanı Samsun Lojistik Merkezini gezdi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Terme Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürlüğü; Lojistik, Dış Ticaret ve Pazarlama Programı öğrencileri için Samsun Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Türkiye'nin en önemli lojistik merkezlerinden olan Samsun Tekkeköy Samsun Lojistik Merkezi'ne teknik inceleme gezisinde bulundu. Teknik geziye MYO Müdürü Doç. Dr. Erol Terzi, bölüm başkanları, bölüm öğretim elemanları ve 50 öğrenci katıldı.