Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Mezun Buluşması

Yazar: termemyo | Tarih: 12 Mayıs 2022

Okulumuz Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü mezun buluşması 15.03.2022 tarihinde Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Hakan TOPALOĞLU koordinatörlüğünde gerçekleştirildi. Buluşmaya bölümümüz mezun öğrencilerimizden Buse Taşkesen (Bankacı Banka Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi), Bilal Dede (Uzman Kurumsal İletişim), Resul Bolat (Tıbbı Mümessil) katılarak öğrenimlerini sürdüren öğrencilere deneyimlerini aktarmışlardır. Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Erol Terzi’nin de katıldığı etkinlikte öğrencilerimiz iş piyasaları ve istihdam politikaları konularında bilgi paylaşımında bulunmuşlardır. Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Erol Terzi ve Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Hakan Topaloğlu’nun katılımcılara teşekkürleriyle etkinlik sonuçlanmıştır.