EK SINAV DUYURUSU

Yazar: termemyo | Tarih: 16 Ağustos 2022

Terme Meslek Yüksekokulumuz programlarında okuyan ve 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı sonunda azami eğitim süresini dolduran halen aktif olan öğrencilere başarısız oldukları dersler için 12-23 Eylül tarihleri arasında Yüksekokulumuzda ek sınav yapılacaktır. Ek sınava başvuru yapmak isteyen öğrencilerin PP1.2.FR.0080, R0, Temmuz 2019 ek sınav müracaat formunu doldurup, 09 Eylül 2022 tarihine kadar Yüksekokulumuza şahsen, kargo veya e posta yoluyla ile başvuru yapmaları gerekmektedir. E posta yoluyla başvuru yapacak öğrencilerin Yüksekokulumuz web sayfasında yer alan mail adresine göndermeleri gerekmektedir. Okulumuzun mail adresi: termemyo@omu.edu.tr Kargo ve Mail olarak gönderilen başvurular için 0 (362) 876 51 00 arayarak teyit ediniz. E posta yoluyla başvuru yapan öğrencilerimizin başvuru formunun ıslak imzalı nüshasını Yüksekokulumuz Bölüm sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir. Ek sınavlara başvurusu kabul edilen öğrenciler için yapılacak ek sınav takvimi Yüksekokulumuz web sayfasında daha sonra yayınlanacaktır.