2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında Üniversitemizi kazanan öğrencilerin dikkatine;

Yazar: termemyo | Tarih: 9 Ağustos 2019

OMÜ Ailesinin yeni üyeleri, aramıza hoş geldiniz. Yaklaşık 55 bin öğrenci, 2500 akademisyen, dört binin üzerinde idari çalışanı ve 180 bini aşan mezundan oluşan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ailesine katılmış olmanızdan mutluluk duyuyoruz.

Kesin kaydınızı 16 Ağustos'tan itibaren e-devlet üzerinden yapabilirsiniz. Veya şahsen Üniversitemizde OMÜ Yaşam Merkezinde kurulan Kayıt Merkezinde 19-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Bu arada kayıt yapmadan önce www.omu.edu.tr adresinde yayınlanan OMÜ 2019-2020 Kesin Kayıt Kılavuzunu incelemeyi unutmayın!

Kayıt için Samsun'a gelecek yeni öğrencilerimiz ve aileleri Samsun Otogarı ve Çarşamba Hava Limanında OMÜ Öğrenci Konseyi görevlilerince karşılanacak Merkez Kampüse servisle transferleri sağlanacaktır. Otogar ve Havalimanına kurulan stantlardan bilgi alabilirsiniz.