1. Sınıf Öğrencilerimiz için Oryantasyon Konferansı

2019 - 2020 Eğitim Öğretim yılında Terme Meslek Yüksekokulu'muzu kazanan yeni öğrenciler için Oryantasyon Programı

Tarih: 24.09.2019 Salı

Saat: 13:30

Yer: Terme MYO Konferans Salonu

Düzenlenecek uyum programı, üniversitemize kayıt hakkı kazanan siz değerli öğrencilerimizin Samsun’a ve üniversite yaşamına uyum sürecine yardımcı olmak, ortaöğretimden yükseköğretim programlarına sorunsuz bir şekilde geçiş yapmanıza ve öğrencilik yaşamınız boyunca eğitim öğretim faaliyetleri açısından sorun yaşamamanıza ve üniversite kaynaklarını tanımanıza yardımcı olacaktır.

Sizlerle üniversite arasındaki ilk bağın kurulduğu faaliyet olacaktır. Üniversitemize yeni kayıt yaptıran bütün öğrencilerin aşağıda ilan edilen planlama doğrultusunda uyum programlarına katılmaları zorunludur.

Oryantasyon Programı ve Konuları

Açılış

Hoş Geldiniz Konuşmaları ( Dekan/Müdür)

Dekan/Müdür, Yardımcıları ve Bölüm Başkanları ile Tanışma