Terme MYO'da Mezuniyet Sevinci

Yazar: | Tarih: 27 Haziran 2018

17. döneminde 191 mezun veren Terme MYO’da törene; Terme Kaymakamı Emin Alıcı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz Terme Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Yasin Başbay İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Özder İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıza Karagöz Terme MYO Müdürü Doç. Dr. Erol Terzi ilçe protokolü öğretim elemanları mezunların aileleri ve davetliler katıldı.

Tören okul birincisi Sıla Baba’nın öğrenciler adına konuşmasıyla başladı. Ardından konuşan Terme MYO Müdürü Doç. Dr. Erol Terzi “Sevgili gençler hayat devam ediyor değişen şartlara ve hızla ilerleyen teknolojiye göre de sürekli kendimizi yenilemek zorundayız. Burada aldığınız eğitim ile yetinmeyip sürekli kendinizi yenilemek ve geliştirmek durumundasınız. Ayrıca DGS sınavı ile lisans tamamlama bölümlerine geçebilir ve mesleki olarak sürekli merakla en iyisini aramak ve yapmak zorundasınız. Emin olun başarılı olacaksınız asla vazgeçmemelisiniz. Özellikle gençlerimizi yetiştiren ailelerimize hocalarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz ise “Üniversite hayatı akademik anlamda bilgilere sahip olduğunuz bunun yanında birleştirici yönüyle bir takım özelliklerin de kazanıldığı yerdir. Farklı kültürlerin bir arada yaşaması çok önemlidir. Bu kurumlarda her bir öğrenci vizyonunu ve misyonunu geliştirmelidir. Doğru olmak dürüst olmak büyük erdemlerdir. Geliştirdiğiniz vizyon ve misyonunuzun yanında örnek bireyler olacağınızdan şüphemiz yoktur. Kıymetli veliler ve hocalarımız sizleri çok değerli bireyler yetiştirdiğiniz için tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren Terme MYO birincisi Sıla Baba ikincisi Gizem Sevilay Çarlı ve üçüncü Münife Sarı’ya hediye ve başarı belgeleri protokol üyeleri tarafından verilirken mezuniyet heyecanı öğrencilerin kep atması ile sona erdi.

Mezuniyet Törenini izlemek için tıklayınız (24.05.2018)

Okul Birincisi - Sıla Baba - Muhasebe ve Vergi Uygulamaları ProgramıOkul İkincisi - Gizem Sevilay Çarlı - Gıda Kalite Kontrol ProgramıOkul Üçüncüsü - Münife Sarı - Gıda Kalite Kontrol Programı