İlkadım Halk Ekmek Fabrikası ve Adıyörem Çiğ Köfte Fabrikası'na Teknik Gezi

Yazar: | Tarih: 24 Nisan 2018

Terme Meslek Yüksekokulu (MYO) Gıda İşleme Bölümü; “Gıda Teknolojisi” ve “Tahıl Teknolojisi ve Gıda Kalite Kontrol” programı Özel Gıda Ürünleri dersi kapsamında öğrenci kafilesiyle İlkadım Halk Ekmek Fabrikası ve Adıyörem Çiğ Köfte Fabrikası'na teknik gezi düzenledi. Terme MYO Müdürü Doç. Dr. Erol Terzi de meslek yüksekokullarının asıl amacının; teknik ve mesleki olarak donanımlı bölgemizde bulunan firma veya kurumların ihtiyaç duyduğu niteliklere sahip uygulama becerisi yüksek kalifiye ara eleman ihtiyacını karşılayacak kalitede öğrenciler yetiştirmek olduğunun altını çizdi. Müdür Doç. Dr. Terzi bu amaçla Terme Meslek Yüksekokulu olarak bu tür etkinliklere önem verdiklerini ve her zaman destek olacaklarını belirterek öğrencilerin iş yeri eğitimi ile bu yöndeki uygulamalı eğitime geçme çalışmalarının önemine vurgu yaptı.