2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Programı

Author: termemyo | Date: November 23, 2020

Gıda Teknolojisi Programı

Gıda Kalite ve Kontrol Programı

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı

Pazarlama Programı

Dış Ticaret Programı

Lojistik Programı

Dersler uzaktan eğitim ile yürütülecektir. Detaylı bilgi için https://evdekal.omu.edu.tr/ adresini ziyaret ediniz.

Dersler, ödevler ve sınavlar Google Classroom üzerinden yapılacaktır. Dolayısıyla öğrencilerimizin derslerinden geri kalmaması ve mağdur olmaması için internet bağlantısı, akıllı telefon veya bilgisayar temin etmeleri gerekmektedir.

Sisteme Kullanıcı adı: ogrencinumaraniz@stu.omu.edu.tr (Başında "o" harfi olmadan) - Şifre: UBS şifreniz (Türkçe Karakter olmayacak) şeklinde girmeniz GEREKMEKTEDİR.

Örneğin: 20620123@stu.omu.edu.tr - Şifre: UBS şifresi

Aksi taktirde önceden kayıtlı gmail hesaplarınızla veya telefon numaranızla sisteme girerseniz dersleriniz gözükmeyecek ve sizden sınıf kodu isteyecektir.

UBS üzerinde görünmesine rağmen Google Classroom’da bulunmayan dersler için app.evdekal.omu.edu.tr uygulamasını kullanarak derslerinizi ekleyebilirsiniz. Bilgilendirme videosu için tıklayınız.

Buradaki bağlantıdan Google Classroom'a nasıl girmeniz gerektiğini detaylıca öğrenebilirsiniz.

UBS şifrenizi hatırlamıyorsanız buradaki bağlantıdan yardım alabilirsiniz.

UBS şifrenizi sıfırlatmak istiyor ve ilk şifreden tekrar şifre almak istiyorsanız canan.saral@omu.edu.tr adresine konu olarak "Şifremi sıfırlatmak istiyorum." açıklama olarak "öğrenci numaranızı ve isim soy isminizi" mail atabilirsiniz.

İlk şifre aldıktan sonra UBS'ye girebiliyor ama Google Classroom'a giremiyorsanız şifreniz aktif olmamış demektir. 1 saat sonra tekrar deneyiniz.

Dersleri alttan alan veya çakışan öğrencilerimiz muhakkak dersin sorumlu öğretim görevlisi ile Google Classroom üzerinden irtibata geçmeliler.

2020 - 2021 Güz Dönemi ara sınav (vize) online, dönem sonu sınavı (final) ve bütünleme sınavı yüzyüze yapılacaktır.

Ortak Dersler (5i) (Atatürk İlkeleri ve İnkilapları Tarihi - I, Türk Dili I ve İngilizce I) http://eders.omu.edu.tr/ adresinden gerekli materyallere (video, ses kaydı, ders notu) ulaşabilirsiniz. Sınav takvimi hakkındaki duyuruya buradan ulaşabilirsiniz.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının dijital ortamlara erişim imkanı olmayan öğrenciler için, öğrencinin bulunduğu yerdeki Üniversite öncelikli olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı ve diğer kamu kurumlarının bilgisayar ve internet erişim olanaklarının değerlendirilmesi yönündeki isteği doğrultusunda; bütün üniversite öğrencileri bulunduğu şehirdeki Üniversitelerin ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okulların kütüphane veya bilgisayar laboratuvarına müracaat ederek bilişim alt yapısından faydalanabilir.

Yukarıdaki talimatlara uyuyor ama yine de sorun yaşıyorsanız https://app.evdekal.omu.edu.tr adresine Google Classroom ile giriş yaparak "Geri Bildirim Talebi Oluştur" butonu ile sorununuzu iletebilirsiniz.